Objavljeno 03. 03. 2017. - 10:25

Milijun karata na akciji: letovi Hrvatska - Barcelona već od 44,99 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika ima novu akciju.
Barcelona Barcelona

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, na novu je akciju stavio milijun karata, koje se mogu kupiti već od 24,99 eura. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do danas, 3. ožujka 2017. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 13. ožujka do 21. lipnja 2017. godine.

Vueling leti i za Hrvatsku te će ove sezone održavati osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom. Sve se linije odnose na Italiju i Španjolsku te se u Barcelonu može putovati već od 44,99 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis Vuelingovih izravnih poveznica između Hrvatske i Barcelone za koje je trenutačno moguće kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama jednosmjernih karata za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade te upravljačku naknadu u iznosu od 5,00 eura po putniku po letu. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Naknada za plaćanje iznosi 3,0 posto iznosa kupnje (ako plaćate kreditnom karticom ili Paypalom). Naknade za plaćanje oslobođeni ste ako plaćate debitnim karticama.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Ostavite ih ovdje ili na Forumu. Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.