Jeftini letovi za Pariz

Pariz je drugi po veličini europski grad, a ima i drugu zračnu luku po ostvarenom prometu na Starom kontinentu. Odlično je povezan s cijelim svijetom, pa tako i našim gradovima.
Jeftini letovi za Pariz Jeftini letovi za Pariz

Jedan od omiljenih svjetskih gradova san je milijuna putnika, pa ne čudi to što mnogi prijevoznici održavaju poveznice s njime. Osim tradicionalnih prijevoznika, prije svega Air Francea, kojemu je Pariz glavno čvorište, za Grad svjetla lete i brojni niskotarifni prijevoznici, poput Vuelinga, Ryanaira i EasyJeta. Oni dijelom koriste dvije gradske zračne luke, Charles de Gaulle i Orly, a dijelom Beauvais, koji je od središta grada udaljen oko sat i pol vožnje, no putnike privlače vrlo niske cijene karata za poveznice s tim aerodromom.

S Parizom je izravno povezano više hrvatskih gradova, među njima Zagreb, Split i Dubrovnik, ali i brojni gradovi u susjedstvu, primjerice Ljubljana i Budimpešta.

Tražilica letova
Najniže cijene
Polazno mjesto
Odredište
Polazak
Povratak
Želite li u ↓ tablici ↓ vidjeti više primjera jeftinih letova za određenu liniju, odaberite ↑ karticu 'Najniže cijene' ↑ te zatim u polja 'Polazno mjesto' i 'Odredište' upišite druge destinacije.
Polazno mjesto
Odredište(Bilo koje?)
Mjesec i godina polaska(Bilo kada?)
Mjesec i godina povratka(Bilo kada?)

Kartica 'Tražilica letova'

Upišite željeno polazište i odredište te provjerite trenutačne cijene karata.

Kartica 'Najniže cijene'

U tablici pregledajte cijene koje su pronašli drugi korisnici u proteklih 14 dana. Ponude mogu, ali ne moraju biti aktualne, a trenutačnu cijenu možete provjeriti klikom na cijenu označenu zelenom bojom.

Provjerite cijene smještaja u Parizu

Prijava
Odjava
Soba
Gosti