Shopping u Skopju

Gradski trgovski centar (GTC) nalazi se odmah uz glavni gradski trg, Trg Makedonija. Prostire se na tri kata, a u njemu su svoje mjesto našli i neki poznati lanci, poput španjolskog Manga.
Shopping u Skopju Shopping u Skopju

Nešto južnije, na adresi Mito Hadzivasilev Jasmin bb nalazi se moderni trgovački centar - Ramstore (www.ramstore.com.mk), u kojem se mogu pronaći trgovine brojnih poznatih modnih i sportskih marki, kao što su Tally Weijl, Timberland, Gant, Springfield, Motivi, Cacharel, Adidas, Nike, Puma i mnogi drugi. Ondje se također smjestio i lanac brze hrane McDonald's.

Ako tražite male i specijalizirane trgovine te dašak orijenta, onda se zaputite u Staru Čaršiju, gdje ćete pronaći niz zlatarnica, trgovina s nakitom ili tekstilom, a ako poželite malo sjesti i odmoriti, sjednite u neku od brojnih pečenjarnica.

Kameni most

Kameni most

Kameni most povezuje Trg Makedonija sa Starom Čaršijom i može se smatrati poveznicom između tradicionalnog i modernog, tj. između starog i novog dijela Skopja.
Nacionalna galerija umjetnosti (Daut Paša amam)

Nacionalna galerija umjetnosti (Daut Paša amam)

Do Daut Paša amama stižete vrlo brzo nakon što preko Kamenog mosta stignete u stari dio grada, tj. Staru Čaršiju. Ova građevina nastala je u 15. stoljeću prema naređenju Daut Paše, visoko pozicioniranoga činovnika u otomanskoj upravi.
Skopska tvrđava (Skopsko Kale)

Skopska tvrđava (Skopsko Kale)

Skopska tvrđava najupečatljivija je znamenitost u glavnome gradu Makedonije i građevina koju za svoga boravka u Skopju nikako ne biste smjeli zaobići.

Provjerite cijene smještaja u Skopju

Prijava
Odjava
Soba
Gosti