Objavljeno 07. 10. 2017. - 19:15

Već od 20-ak eura: pogledajte Ryanairove do sada potvrđene poveznice s Pulom i Rijekom u 2018.

Kamo će sve najveći niskotarifni prijevoznik letjeti u 2018. godini?
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je prisutan u tri grada - Puli, Rijeci i Zadru, koji je ujedno njihova jedina baza u Lijepoj Našoj.

Ryanair je već počeo prodavati karte za 2018. godinu za brojne linije u svojoj mreži, pa tako njihov novi ljetni red letenja pomalo dobiva svoje obrise. Iznimka nisu niti linije za Rijeku i Pulu, za koje je karte već moguće kupiti.

U odnosu na 2017. godinu, uvedene su linije Pula - Frankfurt na Majni (FRA) i Rijeka - Frankfurt na Majni (FRA), dok linije Rijeka - Bruxelles i Rijeka - London, na kojima se letjelo ove godine, za sada nisu u prodaji. Vrijedi istaknuti da će Ryanair sada Pulu povezivati s dvije luke na frankfurtskom području - sa središnjom zračnom lukom Frankfurt na Majni (FRA) i sa zračnom lukom Frankfurt Hahn.

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za Pulu i Rijeku u 2018. godini za koje se trenutačno može kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kako je izbor karata po niskim cijenama za većinu linija dobar, mogu se složiti povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Ostavite ih ovdje ili na Forumu. Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.