Objavljeno 15.10.18. 20:16

Osvojite jednu od 50 povratnih karata za autobusne linije u Hrvatskoj

Sudjelujte u nagradnoj igri i besplatno putujte po Hrvatskoj.
© Arriva Hrvatska © Arriva Hrvatska

Arriva Hrvatska - grupacija koja okuplja autobusne prijevoznike Autotrans, APP Požega i Panturist - trenutačno provodi nagradnu igru, u sklopu koje je moguće osvojiti povratnu kartu za jednu od brojnih domaćih linija Arrive Hrvatska.

Igra 'Arriva studente dariva' provodi se od 20. rujna do 20. listopada 2018., a nagradni fond obuhvaća 50 povratnih karata za Arrivine poveznice unutar Hrvatske. U igri se sudjeluje kupnjom karte za osobe mlađe od 26 godina u Arrivinom webshopu ili poslovnici. Sve detalje možete saznati ovdje.

Popusti za mlade do 50 posto

Osim aktualne nagradne igre, Arriva i inače mladima nudi razne popuste.

Kupujete li učeničku, studentsku ili kartu za mlađe od 26 godina, očekuje vas popust od 35 posto prilikom kupnje jednosmjerne autobusne karte, odnosno do 40 posto popusta prilikom kupnje povratne autobusne karte.

No, to popustima nije kraj, jer uz a-iskaznicu - koja se besplatno može izraditi na autobusnim kolodvorima i prodajnim mjestima Arrive - moguće je ostvariti dodatnih 5 posto popusta, a isto toliko popusta ostvaruje se na odabranim polascima kupnjom karte na www.arriva.com.hr (www).

Oznake:
Autotrans