Objavljeno 30.10.17. 10:23

Već od 9,00 kuna putujte u Prag, Beč, München, Graz i druga atraktivna odredišta

Nova akcija njemačkog prijevoznika donosi nove sjajne ponude za putovanja u atraktivna odredišta.
Akcija Akcija

Nakon prošlotjedne akcije, koja je obuhvatila odredišta na sjeverozapadnoj obali Hrvatske, njemački autobusni operator FlixBus za najbrže kupce opet je osigurao ograničeni broj karata po cijeni od 9,00 kuna za brojna zanimljiva odredišta, ali ovaj put za polaske iz Dalmacije i Like. Točnije, akcija se odnosni na izravna putovanja iz Splita, Šibenika, Vodica, Pirovca, Trogira, Biograda, Zadra i Gospića prema Pragu, Beču, Grazu, Münchenu, Frankfurtu, Stuttgartu, Ulmu, Karlsruheu i drugim njemačkim gradovima.

Karte su po navedenoj cijeni dostupne od danas, 30. listopada 2017. do srijede, 1. studenog 2017. za putovanja u razdoblju od 6. studenog do 15. prosinca 2017. Akcija je tako dobra prilika za adventska putovanja u neka od najpoznatijih božićnih odredišta u srednoj Europi, poput uvijek lijepo okićenih Graza i Beča u Austriji ili romantičnog Praga.

U nastavku navodimo primjere linija i datuma za koje trenutačno možete kupiti karte po cijeni od 9,00 kuna. Klik na cijene označene zelenom bojom odvest će vas na stranice prijevoznika, dok cijene možete usporediti na našoj tražilici autobusa.

Oznake:
SplitFlixBus