Objavljeno 30.09.13. 11:50

Hrvatski tjedan na Plitvicama: obiteljske karte za 100 kuna

Nacionalni park Plitvička jezera za početak listopada pripremio je zanimljivu akciju - u sklopu Hrvatskog tjedna obitelji će dan na Plitvicama moći provesti za svega sto kuna.
Plitvička jezera Plitvička jezera

Ponuda se sastoji od obiteljske ulaznice, koja se od 1. do 8. listopada može kupiti za 100 kuna. Koristiti je mogu roditelji i djeca dobi do 18 godina, pri čemu broj djece nije ograničen. Ulaznica uključuje program razgledavanja, korištenje panoramskog vlaka i elektro-broda te osiguranje posjetitelja.

Posebna ponuda vrijedi za individualne goste s prebivalištem u Hrvatskoj, što se dokazuje predočenjem osobnog dokumenta roditelja, odnosno osobnom iskaznicom ili putovnicom. Akcija ne vrijedi za putničke agencije i grupne posjete.

S obzirom da bi obitelj koja se sastoji od dvoje roditelja i dvoje djece (stare od 7 do 18 godina) tijekom listopada redovne ulaznice platila 240 kuna (provjerite redovni cjenik za Plitvička jezera), jasno je da se radi o dobroj ponudi koju bi bilo šteta ne iskoristiti ako se zateknete u blizini našeg najposjećenijeg nacionalnog parka.