Objavljeno 25.09.15. 13:12

Obiteljski tjedan u NP-u Plitvička jezera: promotivna ulaznica za Plitvice za 25 kuna

NP Plitvička jezera prije dvije godine je predstavio Obiteljski tjedan, tijekom kojeg se po posebno povoljnim cijenama može posjetiti naš najpopularniji nacionalni park, a projekt se nastavlja i treću godinu zaredom.
NP Plitvička jezera NP Plitvička jezera

Obiteljski tjedan održava se tijekom mjeseca listopada, a ove godine to je od 24. do 31. listopada. Ulaznice se mogu kupiti po posebnoj cijeni od svega 25 kuna po osobi, pri čemu djeca do sedam godina starosti uopće ne plaćaju ulaznice.

Cijena ulaznice, ovisno o odabranom programu razgleda i vremenskim uvjetima na Plitvicama, uključuje osiguranje posjetitelja te vožnju panoramskim vlakom i električnim brodom na jezeru Kozjak.

Osim jeftinijih ulaznica, tijekom Obiteljskog tjedna povoljnije se može i jesti u restaurantima Poljana i Borje te samoposlužnom dijelu restauranta hotela Grabovac i kampa Korana. Tako se posebno pripremljeni jelovnici mogu dobiti za svega 45 kuna po osobi, s time da piće nije uključeno u cijenu, a obroci se mogu konzumirati u razdoblju od 12:00 do 18:00 sati. Posjetiteljima će posebno zanimljiv vjerojatno biti restaurant Poljana, koji se nalazi u samom NP-u te je zgodan za obrok tijekom razgledavanja Plitvičkih jezera.

Tijekom trajanja obiteljskog tjedna, subotom i nedjeljom, organizirani su i nastupi kulturno-umjetničkih društava koja će predstaviti ličku tradiciju i kulturno naslijeđe plitvičkoga kraja.

Napominjemo da u ovu posebnu ponudu nije uključen parking te se on plaća po redovnom cjeniku i tijekom Obiteljskog tjedna.