Objavljeno 05.02.14. 18:59

Poskupile kartice London i Paris Pass, provjerite kako ostvariti popust na nove cijene

Popularne kartice za uštede na putovanjima u London i Pariz imaju nove, više cijene. No, tijekom veljače možete ih kupiti uz popust. Saznajte kako.
London London

Kako kupiti London Pass i ostvariti 6% popusta na svaku karticu?

London Pass poskupio je od dva do deset funta, ovisno o vrsti kartice (provjerite sve detalje o London Passu, vrstama kartica i cijenama).

London Pass najjednostavnije je kupiti preko službenih web-stranica. Kliknite na zelenu poveznicu ispod ovog odlomka, nakon čega će vam se otvoriti popis vrsta kartica s pripadajućim cijenama. Kada odaberete željene kartice, odaberite 'Checkout' i bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj upisujete potrebne podatke za kupnju. Kako biste ostvarili 6% popusta, na dnu te stranice kliknite na "Step 4 Additional Products" i ispod će vam se prikazati tekst "Promo code? Click here". U prazno polje upišite kod 'FEBFUN6' (bez navodnika), kliknite 'Apply Code' i cijena će vam biti umanjena za 6%.

Kako kupiti Paris Pass i ostvariti 6% popusta na svaku karticu?

Paris Pass poskupio je od sedam do 15 eura, ovisno o vrsti kartice (provjerite sve detalje o Paris Passu, vrstama kartica i cijenama).

Paris Pass najjednostavnije je kupiti preko službenih web-stranica. Klikom na zeleni link ispod ovog odlomka, otvorit će vam se popis s cijenama kartica. Kada odaberete željene kartice, odaberite 'Checkout' i bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj upisujete potrebne podatke za kupnju. Kako biste ostvarili 6% popusta, na dnu te stranice kliknite na "Step 4 Payment Details" i ispod će vam se prikazati tekst "Promo code? click here". U prazno polje upišite kod 'FEBFUN6' (bez navodnika), kliknite 'Apply' i cijena će vam biti umanjena za 6%.