Objavljeno 05.03.15. 11:59

Vikend u prirodi: posjetite NP Krka za svega 30 kuna

NP Krka ima novu promociju, u sklopu koje se taj nacionalni park može posjetiti po vrlo niskim cijenama.
Skradinski buk (NP Krka) Skradinski buk (NP Krka)

Drugi po posjećenosti hrvatski nacionalni park, NP Krka, svake subote i nedjelje tijekom ožujka moći će se posjetiti za svega trećinu redovne cijene, odnosno za 30 kuna po osobi. Ulaz u Krku potpuno je besplatan za djecu do 18 godina u pratnji roditelja.

Visovac (pogled s miljevačke strane)

Visovac (pogled s miljevačke strane)

Radi se o akciji Vikend u prirodi, koja se u NP-u Krka organizira sedmu godinu zaredom, a cilj je obilježiti datume važne za zaštitu prirode - Međunarodni dan rijeka (14. ožujka), Svjetski dan šuma (21. ožujka) i Svjetski dan voda (22. ožujka). Radno vrijeme tijekom ožujka je od 9 do 17 sati.

Ova je akcija doista izvrsna prilika za posjet najraznovrsnijem hrvatskom nacionalnom parku, s obzirom da karte za ostale dane u ožujku koštaju 90 kuna za odrasle i 70 kuna za djecu od 7 do 18 godina. To znači da, primjerice, roditelji s dvoje djece dobi od 7 do 18 godina Krku mogu posjetiti za svega 60 kuna, umjesto redovnih 320 kuna, što je ušteda od čak 81,25 posto!

Bilušića buk

Bilušića buk

Kao i inače, u cijenu karte uključen je prijevoz brodom na relacijama Skradin -> Skradinski buk i Skradinski buk -> Skradin. Subotom i nedjeljom tijekom ožujka plovi se po sljedećem rasporedu:

Skradin -> Skradinski buk: 9:00, 11:00, 13:00 i 15:00
Skradinski buk -> Skradin: 11:30, 13:30, 15:30 i 16:30

Akciji će se pridružiti i ugostiteljski objekti na dva najposjećenija mjesta u NP-u Krka - Skradinskom Buku i Roškom slapu - koji će nuditi menije po promotivnim cijenama.

Ako još niste bili u NP-u Krka, provjerite naš vodič i bolje upoznajte njene predivne lokalitete, kao što su Skradinski buk, Roški slap, Burnum, Bilušića buk i Visovac.

Oznake:
NP Krka