Objavljeno 03.06.22. 11:41

13 atraktivnih poveznica s Hrvatskom na akciji, karte dostupne već od 9 eura!

Početak ljeta sve je bliže, a to je odlična prilika za putovanje u zanimljiva odredišta.

Volotea - španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, na akciju je opet stavila dio karata za svoje letove i to po cijeni već od 9,00 eura po smjeru. Niske cijene vrijede i za poveznice s Hrvatskom, odnosno sedam linija za Split i šest za Dubrovnik.

U sljedećim tablicama donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata za poveznice s Dubrovnikom i Splitom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Jednosmjerne karte

U tablicama su obuhvaćene poveznice sa sljedećim gradovima:

Atena, Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Toulouse, Venecija
Poveznice sa Splitom
Poveznice s Dubrovnikom

Povratne karte

U sljedećim tablicama navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-10 dana.

Obuhvaćene su poveznice sa sljedećim gradovima:

Atena, Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Toulouse, Venecija
Poveznice sa Splitom
Poveznice s Dubrovnikom

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija 50 x 40 x 20 cm i mase do 10 kg, dok se predana prtljaga naplaćuje. Sve detalje možete vidjeti u zasebnom članku.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odredište i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.