Objavljeno 18.12.17. 13:54

20 posto popusta: letovi između Hrvatske i Poljske dostupni i za manje od 20 eura

Nova promocija snizila je cijene letova između Hrvatske i Poljske.
Zrakoplov Zrakoplov

Danas, 18. prosinca 2017. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji nudi 20 posto popusta na sve svoje karte. Akcija se odnosi na sve linije u Wizz Airovoj mreži, uključujući i linije za Hrvatsku. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Akcijom su obuhvaćene i poveznice sa Splitom. Točnije, radi se o linijama iz Splita za Varšavu, Katowice i London. Karte su vrlo povoljne te se mogu pronaći i za manje od 20 eura u smjeru Poljska - Hrvatska i od 25-30 eura u smjeru Hrvatska - Poljska.

U nastavku donosimo popis s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata za navedene linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija do 55 x 40 x 23 cm i mase do 10 kg. Predana prtljaga teška do 20 kilograma stoji 16-55 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 21-68 eura.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
SplitWizz Air