Objavljeno 23.08.18. 15:11

20 posto popusta: odlične cijene letova u Maroko, Rusiju i Island

Iskoristite 20 posto popusta na letove u brojna odredišta.
Moskva, Maroko Moskva, Maroko

Još danas, 23. kolovoza 2018. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji nudi 20 posto popusta na sve svoje letove do 27. listopada 2018. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Akcijom su obuhvaćene i poveznice s velikom Wizz Airovom bazom u Budimpešti, pa se tako po povoljnim cijenama u sezoni može letjeti u brojna zanimljiva odredišta. Karte se nerijetko mogu kupiti već od 10-15 eura, dok su za udaljenija i atraktivnija odredišta nešto skuplje. Tako se, primjerice, do Maroka može već od 26 eura, do Rusije od 36 eura, a Island je dostupan od 50-ak eura.

U nastavku donosimo popis trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata za oba smjera za letove iz Budimpešte u navedene države. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija do 55 x 40 x 23 cm i mase do 10 kg. Predana prtljaga teška do 20 kilograma stoji 14-70 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 19-86 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali spomenuta mjesta, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Prijevoz do Budimpešte najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba i Osijeka, a možete ga potražiti ovdje:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.