Objavljeno 19.05.17. 14:00

30 posto popusta: letovi iz Hrvatske za Švicarsku već od 13, za Poljsku od 16 eura

Promocijom su obuhvaćene četiri poveznice s Hrvatskom.
Zrakoplov Zrakoplov

Danas, 19. svibnja 2017. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji nudi 30 posto popusta na sve svoje karte. Akcija se odnosi na sve linije u Wizz Airovoj mreži, uključujući i linije za Hrvatsku. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Akcijom su obuhvaćene i poveznice sa Splitom i Osijekom. Točnije, radi se o linijama iz Splita za Varšavu, Katowice i London te liniji Osijek - Basel. Karte su vrlo povoljne te se mogu pronaći već od 16,39 eura po smjeru na linijama za Poljsku i već od 12,89 eura za Švicarsku, za koju je dostupan i najveći izbor jeftinih karata.

U nastavku donosimo popis s primjerima trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata za navedene linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 10-20 eura, predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji 16-55 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 26-65 eura.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.

Povoljan smještaj možete pronaći na našoj tražilici smještaja.