Objavljeno 07.04.15. 12:47

Air France nudi 100 eura popusta na prekooceanske letove

Air France, francuski nacionalni zračni prijevoznik, ponudio je 100 eura popusta na prekooceanske letove iz Zagreba.
Air Franceov zrakoplov Air Franceov zrakoplov

Air Franceova akcija odnosi se na sve prekooceanske letove iz Zagreba (svi su s presjedanjima) čija cijena bez taksi iznosi barem 250 eura. S obzirom da se popust obračunava na ukupnu cijenu transakcije, možete ga rasporediti na više osoba (npr. dvije povratne karte od 500 eura platit ćete 900 eura), no ne možete koristiti više karata kako biste dosegnuli minimalan iznos potreban za ostvarenje popusta (npr. dvije karte od 200 eura koštaju 400 eura, ali nećete moći koristiti popust ako svačija karta ne košta barem 250 eura).

Akcija traje od danas, 7. travnja do 15. travnja 2015. u 23:59, a odnosi se na letove do 1. prosinca 2015. Kako bi se ostvarilo popust, plaćanje je potrebno izvršiti kreditnom karticom. Popust se primjenjuje na letove Air Francea i KLM-a.

Kako iskoristiti kôd za ostvarivanje popusta

Kako biste letjeli 100 eura jeftinije, trebate učiniti sljedeće:

1. Posjetite airfrance.com.

2. U četvrtom koraku rezervacijskog postupka stižete do dijela u kojemu trebate ispuniti osobne podatke i u kojemu možete primijeniti popust. Otprilike na sredini stranice nalazi se pitanje 'Do you have an Advantage code?'. Kliknite na njega i u polje koje se otvorilo upišite sljedeće:

LETIMAF674

3. Na dnu stranice (na mjestu crvenog gumba 'continue') kliknite na 'apply discount'. Pričekajte nekoliko sekunda, nakon čega bi vam cijena trebala biti umanjena za 100 eura.

Povoljnije do atraktivnih odredišta

Air France i njegovi partneri povezuju stotine svjetskih odredišta, pa se presjedanjem u njihovoj mreži može otputovati u brojna atraktivna odredišta. Donosimo primjere nekih od zanimljivih linija i najnižih cijena na svakoj od njih (s uključenim popustom od 100 eura):

Linija Povratne karte već od
Zagreb - Toronto 426 €
Zagreb - New York 491 €
Zagreb - Havana 638 €
Zagreb - Tokio 675 €
Zagreb - Sao Paulo 734 €
Zagreb - Rio de Janeiro 738 €
Zagreb - Mexico City 961 €
Zagreb - Mauricijus 990 €

U cijenu karte za ekonomsku klasu uključen je jedan komad predane prtljage i to do 23 kilograma težine, kao i jedan komad ručne prtljage do 12 kilograma težine.