Objavljeno 27.11.14. 11:18

Air France nudi popust od 30 eura na letove između Zagreba i Pariza

Air France, francuski nacionalni zračni prijevoznik, ponudio je 30 eura popusta na letove iz Zagreba u Pariz.
Pariz - Louvre Pariz - Louvre

Air Franceova akcija odnosi se na letove iz Zagreba do Pariza. Popust se može ostvariti na karte koje koštaju najmanje 70 eura, no u tu cijenu nisu uključeni porezi i naknade. Akcija traje do 5. prosinca 2014. u 23:59, a odnosi se na letove do 25. ožujka 2015.

Kako iskoristiti kôd za ostvarivanje popusta

Kako biste letjeli 30 eura jeftinije, trebate učiniti sljedeće:

- Posjetite airfrance.com.

- U četvrtom koraku rezervacijskog postupka stižete do dijela u kojemu trebate ispuniti osobne podatke i u kojemu možete primijeniti popust. Otprilike na sredini stranice nalazi se pitanje 'Do you have an Advantage code?'. Kliknite na njega i u polje koje se otvorilo upišite sljedeće:

PARIS762

- Na dnu stranice (na mjestu crvenog gumba 'continue') kliknite na 'apply discount'. Pričekajte nekoliko sekunda, nakon čega bi vam cijena trebala biti umanjena za 30 eura.

Popust vrijedi za mini, klasičnu i premium tarifu. U cijenu karte za najpovoljniju tarifu, mini, uključen je jedan komad ručne prtljage do 12 kilograma težine i dimenzija do 55 x 35 x 25 cm.

Odaberete li klasičnu tarifu, u cijenu je uključen i jedan komad predane prtljage težine do 23 kilograma.

Želite li u Pariz za Novu godinu, koristeći ovaj popust možete kupiti povratne karte već od 158 eura (polazak 29. prosinca - povratak 1. siječnja), što je za to razdoblje relativno povoljna cijena. Tražite li povoljne letove za Pariz, možete provjeriti naš popis jeftinih letova za Pariz.