Objavljeno 21.09.16. 13:57

Akcija CA: povratne karte već od 119 eura za letove iz Hrvatske u 12 atraktivnih odredišta (prtljaga u cijeni)

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik Croatia Airlines ima novu akciju, u sklopu koje se povratne karte za 12 europskih odredišta mogu kupiti već od 119 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, pripremio je akciju u sklopu koje za 119 ili 129 eura nudi povratne karte za 12 zanimljivih europskih odredišta. Kupnja karata odvija se od 21. do 25. rujna 2016. godine, a akcija se odnosi na letove od 17. listopada 2016. do 24. ožujka 2017. Promjene karata i povrat novca nisu mogući, osim za dio pristojbi.

Točnije, radi se o letovima iz Dubrovnika, Osijeka, Pule, Splita, Zadra i Zagreba za Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim, Sarajevo, Skopje i Zürich. Iz akcije su isključeni letovi iz Pule i Zadra za Rim te letovi iz Osijeka za Sarajevo i Skopje.

Po 119 eura prodaju se karte za izravne letove, dok povratne karte za letove s presjedanjem koštaju 129 eura.

U cijenu su uključeni hrana i piće za vrijeme leta, prijevoz predane prtljage do 23 kg težine, web check-in ili prijava za let u zračnoj luci, online odabir sjedala, nagradne milje u programu Miles & More ili nekom od drugih programa prijevoznika iz Star Alliance grupe, tiskovine itd.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis najjeftinijih Croatia Airlinesovih linija obuhvaćenih akcijom za koje se trenutačno mogu kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Raspoloživost karata po akcijskim cijenama trenutačno je vrlo dobra. Mi smo u tablici uglavnom istaknuli letove u listopadu, studenom i prosincu, no karata ima i za druge mjesece.

Cijene se odnose na kupnju na web-mjestu CA te uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karata (TSC) preko Interneta. Za kupnju karata na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 30 eura. Broj mjesta po akcijskim cijenama je ograničen, a minimalno trajanje boravka za ostvarivanje promotivnog popusta jesu tri dana u tjednu ili vikend.