Objavljeno 22.01.16. 13:13

Akcija CA: povratne karte već od 129 eura za letove iz Hrvatske u 13 atraktivnih odredišta (prtljaga u cijeni)

Hrvatski nacionalni zračni prijevoznik Croatia Airlines ima novu akciju, u sklopu koje se povratne karte za 13 europskih odredišta mogu kupiti već od 129 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, pripremio je akciju u sklopu koje za 129 ili 149 eura nudi povratne karte za 13 zanimljivih europskih odredišta. Akcija se odnosni na letove u razdoblju od 20. siječnja do 10. prosinca 2016.

Točnije, radi se o letovima iz Dubrovnika, Pule, Splita, Zadra i Zagreba za Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Prištinu, Rim, Sarajevo, Skopje i Zürich. Iz akcije su isključeni letovi iz Pule i Zadra za Prištinu.

Po 129 eura prodaju se karte za izravne letove: letove iz Zagreba u svih 13 odredišta, iz Splita u Frankfurt, München i Rim te iz Dubrovnika u Rim. Po nešto višim cijenama, odnosno od 149 eura, mogu se kupiti karte za letove iz ostalih odredišta s presjedanjem u Zagrebu.

U cijenu su uključeni hrana i piće za vrijeme leta, prijevoz predane prtljage do 23 kg težine, web check-in ili prijava za let u zračnoj luci, online odabir sjedala, nagradne milje u programu Miles & More ili nekom od drugih programa prijevoznika iz Star Alliance grupe, tiskovine itd.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis najjeftinijih Croatia Airlinesovih linija obuhvaćenih akcijom za koje se trenutačno mogu kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Raspoloživost karata po akcijskim cijenama trenutačno je vrlo dobra. Mi smo u tablici uglavnom istaknuli letove u veljači i ožujku, no karata ima i za druge mjesece.

Kupnja karata odvija se do 24. siječnja 2016. godine, a akcija se odnosi na letove od 20. siječnja do 10. prosinca 2016. Promjene karata i povrat novca nisu mogući, osim za dio pristojbi.

Cijene se odnose na kupnju na web-mjestu CA te uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karata (TSC) preko Interneta. Za kupnju karata na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 30 eura. Broj mjesta po akcijskim cijenama je ograničen, a minimalno trajanje boravka za ostvarivanje promotivnog popusta jesu tri dana u tjednu ili vikend.