Objavljeno 25.01.23. 19:08

Akcija Croatia Airlinesa: ovo su najniže cijene za 7 poveznica sa Splitom

Akcija Croatia Airlinesa obuhvaća i poveznice sa Splitom, a mi smo izdvojili najniže cijene za neke od zanimljivih linija.
© Croatia Airlines, J. Škof © Croatia Airlines, J. Škof

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, pripremio je akciju pod nazivom 'Hello Europe' kojom su obuhvaćene poveznice između hrvatskih zračnih luka i stranih odredišta. Popust iznosi 30 posto, no važno je istaknuti da se odnosi na cijenu same avio-karte (prijevozninu), ali ne i pristojbe zračnih luka i ostale naknade te se one plaćaju u punom iznosu. U skladu s time, iznos popusta na ukupnu cijenu razlikuje se od slučaja do slučaja, a obično iznosi 10-15 posto od ukupne cijene.

Kupnja karata odvija se do petka, 27. siječnja 2023. u 23:59, a akcija se odnosi na Croatijine letove do 4. lipnja 2023., s time da su iz promocije isključeni letovi u razdoblju od 6. do 16. travnja 2023.

Popust se ostvaruje na letove koje obavljaju zrakoplovi Croatia Airlinesa te se popust ne može primijeniti na putovanja koja se obavljaju u suradnji s drugim prijevoznicima. Broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promotivni kôd ograničen je.

Kako ostvariti popust?

Popust se ostvaruje upisivanjem promotivnog kôda pri kraju rezervacijskog postupka na Croatijinom web-mjestu. U tablici u nastavku možete vidjeti primjere sniženih cijena karata, a postupak za kupnju karata po toj cijeni bio bi sljedeći:

1. Kliknite na željeni polazak/cijenu u tablici.
2. Na usporedbi cijena, odaberite Croatia Airlines.
3. Nakon što ste preusmjereni na web-mjesto Croatia Airlinesa, odaberite željeno vrijeme polaska.
4. U idućem koraku upišite svoje podatke i nastavite rezervacijski proces dok ne stignete do zadnjeg koraka (naplata), gdje vas se pita za promo kôd ('Imate li promotivni kôd?' / 'Do you have a promotion code?'). Sada u prazno polje unesite ispod navedeni kôd i kliknite na 'U redu' / 'Apply'. Ako je kôd prihvaćen, prikazat će vam se potvrdna poruka.
Kôd: EUROPA30
5. Nastavite rezervacijski proces i obavite kupnju.

Primjeri cijena

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena Croatia Airlinesovih povratnih karata koje smo pronašli za 7 zanimljivih poveznica sa Splitom. Radi se o letovima za sljedeća odredišta: Atena, Kopenhagen, Pariz, Prag, Rim, Stockholm, Zürich.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Povratne karte

Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7 dana.

Linija Split - Atena

Linija Split - Kopenhagen

Linija Split - Pariz

Linija Split - Prag

Linija Split - Rim

Linija Split - Stockholm

Linija Split - Zürich

Pregled popusta
LinijaAkcijska cijenaRedovna cijena
Split - Atena118 €139 €
Split - Kopenhagen110 €132 €
Split - Pariz117 €139 €
Split - Prag123 €150 €
Split - Rim111 €129 €
Split - Stockholm107 €129 €
Split - Zürich125 €149 €

Navedene se cijene odnose na najjeftiniju tarifu i kupnju na web-mjestu CA na iznad opisani način. U cijenu najjeftinije tarife uključena je ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i mase do 8 kg, dok se predana prtljaga dodatno plaća. Sve detalje možete vidjeti u zasebnom članku.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.