Objavljeno 28.11.18. 17:26

Akcija: Letovi Rijeka - Düsseldorf već od 19,99 eura

Zadnji je dan akcije njemačkog prijevoznika.
Zrakoplov Zrakoplov

Kao što smo pisali prije šest dana, njemački Eurowings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, na akciju je stavio više od dva milijuna karata, s popustom do 25 posto.

Jedna od linija u bogatoj mreži Eurowingsovih poveznica s Hrvatskom je i linija Rijeka - Düsseldorf, za koju je karte trenutačno moguće kupiti već od odličnih 19,99 eura po smjeru. Akcija završava danas, 28. studenog 2018. u 23:59, pa smo napravili novi pregled jeftinih letova Rijeka - Düsseldorf.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove Rijeka - Düsseldorf i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.