Objavljeno 24.07.19. 13:54

Akcija: letovi za Italiju, Grčku, Francusku i Španjolsku već od 9 €

Španjolski je prijevoznik pripremio novu promociju.

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te za Lijepu Našu održava čak 21 poveznicu sa Splitom, Dubrovnikom, Rijekom i Pulom.

Gledano po gradovima, radi se o sljedećim poveznicama:

Split: devet linija (Bordeaux, Lyon, Marseille, Milano, Nantes, Nica, Palermo (Sicilija), Toulouse, Venecija)
Dubrovnik: devet linija (Atena, Bari, Bordeaux, Lyon, Marseille, Milano, Nantes, Strasbourg, Venecija)
Pula: dvije linije (Bordeaux, Nantes)
Rijeka: jedna linija (Marseille)

Volotea povremeno održava promotivne akcije, pa je tako danas povodom 25 milijuna prevezenih putnika na sniženje stavila 25.000 karata, među kojima su i one za poveznice s Hrvatskom. Karte se mogu kupiti već od 9,00 eura, a akcija traje do petka, 26. srpnja 2019. u 23:59 ili dok se karte po najnižim cijenama ne rasprodaju. Jeftinih karata nešto je manje nego što ih je bilo na akciji početkom srpnja, ali je izbor i dalje dobar te je moguće povoljno putovati u brojna zanimljiva odredišta.

S obzirom da se po niskim cijenama može letjeti i na mnogim poveznicama s Venecijom, u pregled cijena uključili smo i odabrane poveznice za La Serenissimu:

Venecija: Alghero (Sardinija), Atena, Bilbao, Cagliari (Sardinija), Catania (Sicilija), Mikonos, Olbia (Sardinija), Palermo (Sicilija), Santander, Santorini

Prijevoz do Venecije najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba, Rijeke i Pule, a možete ga potražiti ovdje:

U sljedećim tablicama donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata za poveznice s Hrvatskom i Venecijom. Tablice su napravljene za svaki grad zasebno, s time da su prvo navedene najjeftinije jednosmjerne karte, dok su u nastavku navedene najjeftinije povratne karte. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Jednosmjerne karte

Poveznice sa Splitom

U tablici su obuhvaćene poveznice sa sljedećim gradovima:

Bordeaux, Lyon, Marseille, Milano, Nantes, Nica, Palermo (Sicilija), Toulouse, Venecija

Poveznice s Dubrovnikom

U tablici su obuhvaćene poveznice sa sljedećim gradovima:

Atena, Bari, Bordeaux, Lyon, Marseille, Milano, Nantes, Strasbourg, Venecija

Poveznice s Pulom

U tablici su obuhvaćene poveznice sa sljedećim gradovima:

Bordeaux, Nantes

Poveznice s Rijekom

U tablici su obuhvaćene poveznice sa sljedećim gradovima:

Marseille

Poveznice s Venecijom

U tablici su obuhvaćene poveznice sa sljedećim gradovima:

Alghero (Sardinija), Atena, Bilbao, Cagliari (Sardinija), Catania (Sicilija), Mikonos, Olbia (Sardinija), Palermo (Sicilija), Santander, Santorini

Povratne karte

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana. Tablice su napravljene za svaki grad zasebno (Split, Dubrovnik, Pula, Rijeka, Venecija).

Poveznice sa Splitom

Poveznice s Dubrovnikom

Poveznice s Pulom

Poveznice s Rijekom

Poveznice s Venecijom

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti od 9,00 eura naviše po smjeru. U cijenu je uključena administrativna naknada.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.