Objavljeno 22.11.18. 19:25

Akcija: letovi Zagreb - Njemačka već od 26 eura

Na linijama između Zagreba i Njemačke leti se već od vrlo povoljnih 26 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Njemački Eurowings, najaktivniji niskotarifni prijevoznik na hrvatskom tržištu, na akciju je stavio više od dva milijuna karata, s popustom do 25 posto.

Eurowings leti i za Zagreb, a među njihovim poveznicama su i linije Zagreb - Berlin i Zagreb - Stuttgart, za koje se u sklopu ove akcije karte mogu kupiti već od vrlo povoljnih 26 eura. Iako je izbor karata po toj cijeni relativno malen, po tek nešto viših 30-ak eura moguće je pronaći znatno više polazaka.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za letove Zagreb - Berlin i Zagreb - Stuttgart i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.