Objavljeno 21.02.19. 20:06

Akcija na letove Podgorica - Atena

Grčki prijevoznik stavio je karte za Atenu na akciju.

Grčka Atena jedno je od najatraktivnijih odredišta u koja se izravno leti iz Podgorice. Iako karte nisu toliko jeftine kao za linije o kojima smo pisali u članku o najjeftinijim linijama za Crnu Goru, trenutačno se provodi akcija i moguće je pronaći povoljne karte.

Provjerili smo kako se trenutačno kreću cijene te su u sljedećoj tablici navedeni primjeri najjeftinijih karata za Aegeanove letove Podgorica - Atena i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija do 56 x 45 x 25 cm (55 x 40 x 23 cm ako se za let koriste Olympic Airovi zrakoplovi) i mase do 8 kg, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.