Objavljeno 23.02.19. 11:51

Akcija na letove Sarajevo - Atena: karte jeftinije do 40 posto

Grčki prijevoznik provodi veliku akciju.

Grčka Atena jedno je od najatraktivnijih odredišta u koja se izravno leti iz Sarajeva. Na toj liniji leti grčki zračni prijevoznik Aegean Airlines, koji trenutačno provodi akciju u sklopu koje je značajno snizio cijene karata.

Akcija traje do ponedjeljka, 25. 02. 2019. te se odnosi na izravne letove za Atenu / Solun / Heraklion / Rodos i Kalamatu. Popust iznosi od 15 do 40 posto, ovisno o točnom datumu letova.

Provjerili smo kako se trenutačno kreću cijene te su u sljedećoj tablici navedeni primjeri najjeftinijih karata za Aegeanove letove Sarajevo - Atena i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Prijevoz ručne prtljage besplatan je do dimenzija do 56 x 45 x 25 cm (55 x 40 x 23 cm ako se za let koriste Olympic Airovi zrakoplovi) i mase do 8 kg, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.