Objavljeno 29.11.19. 08:23

Akcija povodom 'Crnog petka' i 'Cyber ponedjeljka': ostvarite popust na sve letove Croatia Airlinesa

Povodom Crnog petka hrvatski nacionalni zračni prijevoznik stavio je sve svoje karte na sniženje.
Croatia Airlinesov zrakoplov Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, pripremio je akciju povodom 'Crnog petka' i 'Cyber ponedjeljka'. Popust iznosi 20 posto, no važno je istaknuti da se odnosi na cijenu same avio-karte (prijevozninu), ali ne i pristojbe zračnih luka i ostale naknade te se one plaćaju u punom iznosu. U skladu s time, iznos popusta na ukupnu cijenu razlikuje se od slučaja do slučaja, a obično iznosi do 10 posto od ukupne cijene.

Kupnja karata odvija se od 29. studenog do 2. prosinca 2019. godine, a akcija se odnosi na sve Croatijine letove do 24. listopada 2020. Broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promotivni kôd ograničen je.

Kako ostvariti popust?

Popust se ostvaruje upisivanjem promotivnog kôda pri kraju rezervacijskog postupka na Croatijinom web-mjestu. U tablici u nastavku možete vidjeti primjere sniženih cijena karata, a postupak za kupnju karata po toj cijeni bio bi sljedeći:

1. Kliknite na željeni polazak/cijenu u tablici.
2. Na usporedbi cijena, odaberite Croatia Airlines.
3. Nakon što ste preusmjereni na web-mjesto Croatia Airlinesa, odaberite željeno vrijeme polaska.
Akcija
Korak u kojem upisujete kôd
4. U idućem koraku upišite svoje podatke i nastavite rezervacijski proces dok ne stignete do stranice na kojoj vas se pita za promo kôd ('Imate li promotivni kôd?'). Sada u prazno polje unesite ispod navedeni kôd i kliknite na 'U redu'. Ako je kôd prihvaćen, prikazat će vam se potvrdna poruka.
Kôd: H35P26RMDOC9
Akcija
Potvrda o prihvaćenom kôdu
5. Nastavite rezervacijski proces i obavite kupnju.

Primjeri cijena

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena Croatia Airlinesovih povratnih karata koje smo pronašli za neke od zanimljivih poveznica sa Zagrebom u njihovoj mreži. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Pregled popusta
LinijaAkcijska cijenaRedovna cijena
Dubrovnik - Zagreb601 kn621 kn
Split - Zagreb592 kn612 kn
Zagreb - Dubrovnik601 kn621 kn
Zagreb - Frankfurt841 kn887 kn
Zagreb - Kopenhagen757 kn821 kn
Zagreb - Mostar644 kn666 kn
Zagreb - Pariz946 kn1043 kn
Zagreb - Sarajevo824 kn891 kn
Zagreb - Skopje807 kn892 kn
Zagreb - Split592 kn612 kn

Navedene se cijene odnose na najjeftiniju tarifu i kupnju na web-mjestu CA na iznad opisani način. U cijenu najjeftinije tarife uključena je ručna prtljaga, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

Podsjećamo da još uvijek povodom Crnog petka traje akcija Vuelinga, španjolskog prijevoznika koji povoljno povezuje Zagreb i Barcelonu.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.