Objavljeno 07.11.19. 20:04

Akcija: putujte između Crne Gore i atraktivnih gradova već od 10 eura!

U brojne atraktivne gradove može se otputovati već od 10 eura.

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, prisutan je i u Crnoj Gori. Točnije, leti za Podgoricu koju povezuje sa zanimljivim europskim odredištima. Trenutačno Ryanair provodi jednu od svojih mini-akcija, koja omogućuje kupnju karata za letove idućih mjeseci već od 10 eura po smjeru.

U ovom ćemo članku napraviti pregled Ryanairovih linija za Podgoricu. Navest ćemo sve linije i primjere najnižih cijena za jednosmjerne i povratne karte. S obzirom da je prijevoznik Laudamotion u Ryanairovu vlasništvu, u pregled smo uključili i njihovu liniju Podgorica - Stuttgart.

Podgorica trenutačno ima devet Ryanairovih linija - dvije za Njemačku (Berlin i Stuttgart) te po jednu za Poljsku (Wroclaw), Italiju (Bologna), Španjolsku (Barcelona), Ujedinjenu Kraljevinu (London Stansted), Irsku (Dublin), Švedsku (Stockholm Skavsta) i Belgiju (Bruxelles Charleroi).

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za Crnu Goru, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. S obzirom da trenutačno provode jednu od svojih akcija, karte se za skoro sve linije mogu kupiti već od izvrsnih 10 eura, a iznimke su samo letovi za Dublin i Wroclaw, za koje karte koštaju od 40-ak eura naviše. Kao i inače kod ovakvih akcija, cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Osim iznad navedenih jednosmjernih karata, možete kupiti i povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete pročitati na stranici Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odredište i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.