Objavljeno 05.02.20. 20:18

Akcija: već od 9,00 eura jeftino putujte na Siciliju i Santorini, u Luxembourg, Lyon, Bari i druge atraktivne destinacije

Nova akcija omogućuje jeftina putovanja iz zračnih luka na sjevernom Jadranu.

Volotea - španjolski niskotarifni zračni prijevoznik, vrlo je aktivna na području sjevernog Jadrana, pa tako u Veneciji ima jednu od svojih najvećih baza, a održava i po jednu liniju za Trst i Pulu.

Volotea povremeno održava promotivne akcije, pa je tako danas na sniženje stavila tisuće karata, među kojima su i one za poveznice s Pulom, Trstom i njihovom velikom bazom u Veneciji. Akcija traje do petka, 07. 02. 2020. u 23:59 ili dok se karte po najnižim cijenama ne rasprodaju.

U sljedećim tablicama donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata za poveznice s Venecijom, Pulom i Trstom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Jednosmjerne karte

Više primjera jeftinih karata možete pronaći u tablici s primjerima jeftinih povratnih karata, dok u sljedećoj tablici navodimo samo primjere jednosmjernih karata koje se trenutačno mogu kupiti za 9,00 eura. Iznimka su linije Trst - Napulj i Pula - Nantes, za koje je navedeno i nekoliko primjera s nešto skupljim kartama.

U tablici su obuhvaćene poveznice sa sljedećim gradovima:

Bari, Catania (Sicilija), Hannover, Karpatos, Luxembourg, Lyon, Marseille, Nantes, Napulj, Santorini (Thira), Toulouse

Povratne karte

U sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

U tablici su obuhvaćene poveznice sa sljedećim gradovima:

Alicante, Argostoli, Atena, Bari, Bilbao, Bordeaux, Brindisi, Cagliari, Catania (Sicilija), Hannover, Heraklion, Kalamata, Karpatos, Krf, Luxembourg, Lyon, Marseille, Mykonos, Nantes, Napulj, Olbia, Palermo (Sicilija), Palma de Mallorca, Pantelleria, Preveza, Samos, Santorini (Thira), Toulouse, Zante (Zakynthos), Zaragoza

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti od 9,00 eura naviše po smjeru. U cijenu je uključena administrativna naknada.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odredište i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.