Objavljeno 03.04.19. 12:11

Akcija za Azurnu obalu, Atenu, Siciliju, Milano, Lyon itd.: letovi već od sedam eura!

Azurna obala, Milano, Atena, Sicilija, Lyon i druga atraktivna odredišta dostupna su po akcijskim cijenama.

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te će tijekom ljetnog reda letenja održavati čak 21 poveznicu sa Splitom, Dubrovnikom, Rijekom i Pulom.

Gledano po gradovima, radi se o sljedećim poveznicama:

Split: devet linija (Bordeaux, Lyon, Marseille, Milano, Nantes, Nica, Palermo (Sicilija), Toulouse, Venecija)
Dubrovnik: devet linija (Atena, Bari, Bordeaux, Lyon, Marseille, Milano, Nantes, Strasbourg, Venecija)
Pula: dvije linije (Bordeaux, Nantes)
Rijeka: jedna linija (Marseille)

Volotea povremeno održava promotivne akcije, pa je tako danas povodom sedme godišnjice poslovanja na sniženje stavila dio karata, među kojima su i one za poveznice s Hrvatskom. Akcija traje do petka, 5. travnja 2019. u 23:59 ili dok se karte po najnižim cijenama ne rasprodaju.

Karte se mogu kupiti već od 7,00 eura, a u sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata za poveznice s Hrvatskom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 7-14 dana.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.