Objavljeno 16.05.18. 12:22

Akcija za letove Hrvatska - Italija: karte dostupne već od 9,00 eura

Do nekoliko talijanskih gradova iz Hrvatske se može već od 9,00 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te će tijekom ljetnog reda letenja održavati čak 16 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom i Pulom.

Volotea povremeno održava promotivne akcije, pa je tako sada na sniženje stavila 100.000 karata, među kojima su i one za poveznice s Hrvatskom. Akcija traje do petka, 18. svibnja 2018. u 23:59.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na letovima između Hrvatske i Italije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8-4,5 posto vrijednosti transakcije.

Volotea trenutačno na akciji ima i karte za druge relacije:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.