Objavljeno 25.10.18. 14:18

Akcija za letove Zagreb - Kanada

Karte za izravne letove na akciji.
Zrakoplov Zrakoplov

Kanadski zračni prijevoznik Air Transat nedavno je najavio uvođenje nove poveznice s Hrvatskom. Radi se o poveznici Split - Toronto, koju pridružuju svojoj postojećoj liniji Zagreb - Toronto.

Sada se za liniju Zagreb - Toronto karte mogu kupiti na akciji i prilično su povoljne, pa se do povratnih karata može već od 464 eura. Izbor je solidan te se za 500-tinjak ili manje eura karte mogu naći za nemali broj polazaka.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih povratnih karata koje smo pronašli za letove Zagreb - Toronto. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U cijenu najjeftinije tarife - Eco Budget - uključeni su osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do 10 kg i dimenzija do 51 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage, npr. ručnu torbicu ili torbicu za fotoaparat. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 45 EUR za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. S obzirom na cijenu predane prtljage, bolja je opcija tarifa 'Eco Standard', koja za nižu cijenu - dodatnih 40 eura po smjeru - donosi besplatnu predanu prtljagu i odabir sjedala.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.