Objavljeno 29.11.19. 09:50

Akcije povodom 'Crnog petka' za Zagreb: jeftiniji letovi za Atenu, Barcelonu i druga atraktivna odredišta

Crni petak donio je mnogobrojne akcije zračnih prijevoznika, kojima su obuhvaćeni i letovi za Zagreb.

Crni petak brojni zračni prijevoznici iskoristili su za popuste, pa se akcije nude na sve strane. Promocijama su obuhvaćene i poveznice sa Zagrebom, što je dobrodošla vijest za sve putnike iz glavnog grada Lijepe Naše.

Među ostalima, akcije provode grčki Aegean Airlines i španjolski Vueling, koji Zagreb izravno povezuju s Atenom i Barcelonom.

Jeftiniji letovi za Atenu

Aegean je svoje cijene spustio do 40 posto, a među linijama obuhvaćenim akcijom je i Zagreb. Leti se već od 50-ak eura po smjeru te u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere Aegeanovih najjeftnijih karata za letove Zagreb - Atena. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Osim iznad navedenih jednosmjernih karata, možete kupiti i povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijenu je uključena ručna prtljaga, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

Jeftiniji letovi za Barcelonu

Vueling, pak, već nekoliko dana provodi svoju veliku akciju, u sklopu koje prodaju karte već od 9,99 eura po smjeru. Iako karte za Zagreb nisu toliko jeftine, mogu se pronaći po vrlo dobrim cijenama te u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere Vuelingovih najjeftnijih karata za letove Zagreb - Barcelona. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Jednosmjerne karte

Osim iznad navedenih jednosmjernih karata, možete kupiti i povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijenu je uključena ručna prtljaga, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

Vueling je akcijom obuhvatio i druge poveznice između Hrvatske i Barcelone te Rima, o čemu više možete čitati ovdje.

Croatia Airlinesova akcija

Kao što smo već pisali u zasebnom članku, akciju ima i Croatia Airlines, koja je na akciju stavila sve svoje letove. Popust iznosi 20 posto, no važno je istaknuti da se odnosi na cijenu same avio-karte (prijevozninu), ali ne i pristojbe zračnih luka i ostale naknade te se one plaćaju u punom iznosu. U skladu s time, iznos popusta na ukupnu cijenu razlikuje se od slučaja do slučaja, a obično iznosi do 10 posto od ukupne cijene.

Kupnja karata odvija se od 29. studenog do 2. prosinca 2019. godine, a akcija se odnosi na sve Croatijine letove do 24. listopada 2020. Broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promotivni kôd ograničen je.

Kako ostvariti popust?

Popust se ostvaruje upisivanjem promotivnog kôda pri kraju rezervacijskog postupka na Croatijinom web-mjestu. U tablici u nastavku možete vidjeti primjere sniženih cijena karata, a postupak za kupnju karata po toj cijeni bio bi sljedeći:

1. Kliknite na željeni polazak/cijenu u tablici.
2. Na usporedbi cijena, odaberite Croatia Airlines.
3. Nakon što ste preusmjereni na web-mjesto Croatia Airlinesa, odaberite željeno vrijeme polaska.
Akcija
Korak u kojem upisujete kôd
4. U idućem koraku upišite svoje podatke i nastavite rezervacijski proces dok ne stignete do stranice na kojoj vas se pita za promo kôd ('Imate li promotivni kôd?'). Sada u prazno polje unesite ispod navedeni kôd i kliknite na 'U redu'. Ako je kôd prihvaćen, prikazat će vam se potvrdna poruka.
Kôd: H35P26RMDOC9
Akcija
Potvrda o prihvaćenom kôdu
5. Nastavite rezervacijski proces i obavite kupnju.

Primjeri cijena

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena Croatia Airlinesovih povratnih karata koje smo pronašli za neke od zanimljivih poveznica sa Zagrebom u njihovoj mreži. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene se cijene odnose na najjeftiniju tarifu i kupnju na web-mjestu CA na iznad opisani način. U cijenu najjeftinije tarife uključena je ručna prtljaga, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

Pregled popusta
LinijaAkcijska cijenaRedovna cijena
Dubrovnik - Zagreb601 kn621 kn
Split - Zagreb592 kn612 kn
Zagreb - Dubrovnik601 kn621 kn
Zagreb - Frankfurt841 kn887 kn
Zagreb - Kopenhagen757 kn821 kn
Zagreb - Mostar644 kn666 kn
Zagreb - Pariz946 kn1043 kn
Zagreb - Sarajevo824 kn891 kn
Zagreb - Skopje807 kn892 kn
Zagreb - Split592 kn612 kn

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.