Objavljeno 20.11.18. 13:08

Akcijske cijene na poveznicama Hrvatske sa Španjolskom i Italijom - karte dostupne već od 17,99 eura

Niskotarifni prijevoznik karte za poveznice s Hrvatskom prodaje već od 17,99 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, španjolski Vueling, ima novu akciju, pa se karte za njihove letove mogu kupiti već od 17,99 eura. Novom promocijom Vueling je obuhvatio linije kojima povezuje brojna odredišta u Europi, sjevernoj Africi i Bliskom istoku. Akcija traje do četvrtka, 22. studenog 2018. u 23:59, a vrijeme u kojem možete putovati po sniženim cijenama jest od 11. prosinca 2018. do 30. lipnja 2019. godine.

Vueling leti i za Hrvatsku te je i ove ljetne sezone održavao osam poveznica s Dubrovnikom, Splitom, Zadrom i Zagrebom.

Nakon što smo jučer objavili članke o akciji za linije Zagreb - Barcelona i Dubrovnik - Rim, sada smo provjerili cijene letova za sve Vuelingove poveznice sa Zadrom, Splitom i Dubrovnikom. Cijene su trenutačno izvrsne, pa se na polascima iz Hrvatske može letjeti već od 22,99 eura, a na povratnim letovima moguće je pronaći karte već od sjajnih 17,99 eura. Iako je broj polazaka po tim cijenama relativno malen, po tek nešto višim cijenama izbor je znatno veći.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena za Vuelingove poveznice s Hrvatskom. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U nastavku navodimo primjere povoljnih kombinacija povratnih karata.

Cijena uključuje kartu, poreze i osnovne naknade. Dodatne usluge se dodatno i naplaćuju. Tako prijavljena prtljaga košta od 10 eura naviše po smjeru (ovisno o odabranoj relaciji i datumu), a ručna prtljaga dimenzija do 55 x 40 x 20 cm i težine do 10 kg besplatna je u svim tarifama.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.