Objavljeno 19.02.20. 19:51

Atena na akciji: letovi iz Hrvatske 20-30 posto jeftiniji

Grčki prijevoznik Aegean cijene letova za Atenu snizio je do 30 posto.

Grčki zračni prijevoznik Aegean Airlines, koji Atenu izravno povezuje s tri hrvatska grada - Zagrebom, Splitom i Dubrovnikom, trenutačno provodi akciju u sklopu koje je značajno snizio cijene karata.

Akcija traje do ponedjeljka, 24. veljače 2020. te se odnosi na izravne letove za Atenu, Solun, Kalamatu, Heraklion, Rodos i Krf u razdoblju od 17. ožujka 2020. do 24. listopada 2020. Iz promocije je isključeno razdoblje od 9. do 26. travnja 2020. i od 2. srpnja do 13. rujna 2020.

Popust iznosi 20-30 posto, s time da su karte najpovoljnije za letove u rujnu i listopadu. Provjerili smo cijene i u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za Aegeanove letove Hrvatska (Zagreb, Split, Dubrovnik) - Atena. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Jednosmjerne karte

Povratne karte

U sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

Navedene cijene odnose se na tarifu GoLight te uključuju jedan komad besplatne ručne prtljage težak do osam kilograma i dimenzija do 56 cm x 45 cm x 25 cm te jedan manji komad ručne prtljage koji mora stati ispod sjedala (npr. ručna torbica ili torba za laptop). Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 25-30 eura po smjeru, što omogućuje unošenje kofera ili torbe do 23 kilograma težine.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odredište i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.