Objavljeno 30.08.18. 19:55

Atena na akciji: letovi iz Zagreba već od 46 eura

Grčki prijevoznik značajno je snizio cijene karata.
Atena Atena

Grčki zračni prijevoznik Aegean Airlines (www), koji je ove godine počeo izravno letjeti između Zagreba i Atene, trenutačno provodi akciju u sklopu koje je značajno snizio cijene karata.

Akcija traje do 5. rujna 2018. te se odnosi na izravne letove za Atenu/Solun/Kalamatu u razdoblju od 5. studenog 2018. do 30. ožujka 2019. Letovi od 5. studenog do 13. prosinca sniženi su 20 posto, a od 8. siječnja do 30. ožujka čak 40 posto. Kao što je vidljivo, iz promocije je isključeno razdoblje od 14. prosinca 2018. do 7. siječnja 2019.

S obzirom da se u tom razdoblju, osim od 17. siječnja do 24. veljače 2019., leti i između Zagreba i Atene, ta je linija obuhvaćena promocijom. U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih karata za Aegeanove letove Zagreb - Atena. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U nastavku navodimo primjere povoljnih kombinacija povratnih karata.

Spomenute cijene odnose se na tarifu GoLight te uključuju jedan komad besplatne ručne prtljage težak do osam kilograma i dimenzija do 56 cm x 45 cm x 25 cm. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 20 eura, što omogućuje unošenje kofera ili torbe do 23 kilograma težine.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma za Atenu. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.