Objavljeno 23.01.20. 10:39

Croatia Airlines za Valentinovo nudi 50 posto popusta na osnovnu cijenu karte

Ako namjeravate putovati u dane oko Valentinova, mogla bi vam se isplatiti nova akcija hrvatskog zračnog prijevoznika.
Croatia Airlinesov zrakoplov Croatia Airlinesov zrakoplov

Croatia Airlines (www), hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, pripremio je akciju povodom Valentinova. Popust iznosi čak 50 posto, no važno je istaknuti da se odnosi na cijenu same avio-karte (prijevozninu), ali ne i pristojbe zračnih luka i ostale naknade te se one plaćaju u punom iznosu. U skladu s time, iznos popusta na ukupnu cijenu razlikuje se od slučaja do slučaja, a obično iznosi 20-30 posto od ukupne cijene za međunarodne linije i 10-ak posto za domaće linije.

Kupnja karata odvija se samo danas, 23. siječnja 2020., a akcija se odnosi na sve Croatijine letove u razdoblju od 13. do 17. veljače 2020. Broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promotivni kôd ograničen je.

Kako ostvariti popust?

Popust se ostvaruje upisivanjem promotivnog kôda pri kraju rezervacijskog postupka na Croatijinom web-mjestu. U tablici u nastavku možete vidjeti primjere sniženih cijena karata, a postupak za kupnju karata po toj cijeni bio bi sljedeći:

1. Kliknite na željeni polazak/cijenu u tablici.
2. Na usporedbi cijena, odaberite Croatia Airlines.
3. Nakon što ste preusmjereni na web-mjesto Croatia Airlinesa, odaberite željeno vrijeme polaska.
4. U idućem koraku upišite svoje podatke i nastavite rezervacijski proces dok ne stignete do stranice na kojoj vas se pita za promo kôd ('Imate li promotivni kôd?'). Sada u prazno polje unesite ispod navedeni kôd i kliknite na 'U redu'. Ako je kôd prihvaćen, prikazat će vam se potvrdna poruka.
Kôd: H9VUDQDKKDRL
Unos promotivnog kôda
Korak u kojem upisujete kôd
5. Nastavite rezervacijski proces i obavite kupnju.

Primjeri cijena

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najnižih cijena Croatia Airlinesovih povratnih karata koje smo pronašli za razdoblje obuhvaćeno akcijom za neke od zanimljivih poveznica u njihovoj mreži. Sva putovanja traju barem dva dana. Cijene navedene u tablici uključuju popust.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova, no ta cijena ne uključuje popust sve dok ne unesete kôd na gore opisani način. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene se cijene odnose na najjeftiniju tarifu i kupnju na web-mjestu CA na iznad opisani način. U cijenu najjeftinije tarife uključena je ručna prtljaga, dok se predana prtljaga dodatno plaća.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.