Objavljeno 20.01.14. 22:34

Deset atraktivnih europskih odredišta iz Hrvatske dostupno već za 129 eura

Sljedećih nekoliko dana po cijeni od 129 eura prodavat će se povratne karte za letove između šest hrvatskih zračnih luka i deset atraktivnih europskih odredišta.
Rim - Pogled s Palatina Rim - Pogled s Palatina

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni zračni prijevoznik, pripremio je akciju u sklopu koje za 129 eura nudi povratne karte za deset zanimljivih europskih odredišta.

Točnije, radi se o letovima iz Dubrovnika, Osijeka, Pule, Splita, Zadra i Zagreba za Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim i Zürich. Iznimka su poveznice između Zadra, Pule i Osijeka za Rim, na koje se ponuda ne primjenjuje zbog reda letenja.

U cijenu karte uključeni su hrana i piće za vrijeme leta, prijevoz prtljage do 23 kg težine, web check-in ili prijava za let u zračnoj luci, online odabir sjedala, nagradne milje u programu Miles & More ili nekom od drugih programa prijevoznika iz Star Alliance grupe, tiskovine itd.

Kupnja karata odvija se od 21. do 25. siječnja 2014. godine, a razdoblje putovanja za koje akcija vrijedi jest od 1. veljače do 13. travnja 2014. Promjene karata i povrat novca nisu mogući.

Cijene se odnose na kupnju na web-mjestu Croatia Airlinesa te uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karata (TSC) preko Interneta. Za kupnju karata na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 30 eura. Broj mjesta po akcijskim cijenama je ograničen, a minimalno trajanje boravka za ostvarivanje promotivnog popusta jesu tri dana u tjednu ili vikend.

Spomenimo da su trenutačno aktivne još dvije zanimljive akcije - Air France prodaje karte do Pariza već za 59, odnosno 112 eura, a Qatar Airways prodaje karte do, primjerice, Pekinga za 443, Bangkoka za 485, a do Kuala Lumpura za 589 eura.