Objavljeno 12.01.16. 18:35

Do 20 posto popusta na pola milijuna sjedala: iz Hrvatske u atraktivna odredišta već od 4,36 eura

Drugi po veličini europski zračni prijevoznik još danas i sutra prodaje karte po superniskim cijenama.
Zrakoplov Zrakoplov

Još danas i sutra traje akcija britanskog EasyJeta, drugog po veličini europskog niskotarifnog prijevoznika, kojom slavi svoj 20. rođendan. Promocija traje do sutra, 13. siječnja 2016. u 23:59, a odnosi se na letove u razdoblju od 4. veljače do 6. srpnja 2016. Akcijom su tako djelomično obuhvaćene i EasyJetove poveznice s Hrvatskom, odnosno čak 28 gradskih parova (10 za Dubrovnik, tri za Pulu i čak 15 za Split).

Cijene su prilično povoljne te se jednosmjerne karte mogu kupiti već od superjeftinih 4,36 eura (Hamburg i Pariz). Već za 10-ak eura može se u Basel, Napulj, Glasgow i Belfast, dok je za svega 15-ak eura po smjeru izbor doista izvrstan te se za tu cijenu može u Milano, Ženevu, Berlin, Lyon i druga zanimljiva odredišta.

U nastavku vam donosimo popis svih gradskih parova između Hrvatske i Europe na kojima će EasyJet letjeti iduće sezone te trenutačno najniže cijene karata, neovisno o tome radi li se o akcijskim ili redovnim cijenama. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje):

U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 18 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 4,50 eura (18 EUR / 4 = 4,50 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 50 x 40 x 20 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 16 do 29 eura.

Ostale zračne poveznice za Split, Dubrovnik i Pulu možete provjeriti u člancima Zračna luka (ZL) Split (SPU), Zračna luka (ZL) Dubrovnik Čilipi (DBV) i Zračna luka (ZL) Pula (PUY), a na popisima jeftinih letova iz Splita, jeftinih aviokarata za polaske iz Dubrovnika i jeftinih aviokarata za polaske iz Pule možete pronaći druge jeftine karte.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu i usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.