Objavljeno 03.09.10. 14:49

EasyJet nudi popust do 20 posto, a Ryanair karte od pet eura

Britanski EasyJet i irski Ryanair do početka idućeg tjedna nude dvije povoljne akcije za kupnju zrakoplovnih karata.
EasyJetov zrakoplov EasyJetov zrakoplov

EasyJet, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik, započeo je akciju u kojoj je cijena zrakoplovnih karata jeftinija do 20 posto za svaku njihovu liniju i za bilo koji dan putovanja. Akcija se odnosi na razdoblje od 1. listopada do 15. prosinca 2010. godine, a karte se trebaju rezervirati do 7. rujna u ponoć.

Podsjetimo kako do kraja listopada ili početka studenog ove godine EasyJet povezuje Dubrovnik s Berlinom, Liverpoolom, Londonom i Ženevom, dok je Split povezan s Baselom, Bristolom, Londonom i Ženevom, pa tako u navedenom akcijskom razdoblju još uvijek možete za povoljnu cijenu otputovati u neke od spomenutih europskih gradova.

Jednako tako, irski je Ryanair ponudio karte po cijeni od pet eura, a mora ih se kupiti do ponedjeljka, 6. rujna, dok se vrijeme putovanja odnosi na rujan i listopad ove godine.

Budući da Ryanair u to vrijeme još uvijek prometuje na svojim sezonskim linijama prema Hrvatskoj, za ovu cijenu možete rezervirati karte iz Pule za London-Stansted i Frankfurt-Hahn, a iz Zadra za Bari, Bruxelles-Charleroi, London-Stansted i Oslo-Rygge.