Objavljeno 09.01.15. 13:04

EasyJetova akcija: iz Hrvatske do Milana već za 11, Berlina i Ženeve za 15, Rima 16, Amsterdama 17 eura

Drugi po veličini europski zračni prijevoznik ima novu akciju, kojom su obuhvaćene i hrvatske zračne luke.
Zrakoplov Zrakoplov

EasyJet, drugi po veličini europski zračni prijevoznik, koji je nekidan objavio i vrlo dobre rezultate za prošlu godinu, pripremio je akciju koja će obradovati mnoge putnike, pa tako i one koji planiraju letjeti na nekoj od njihovih brojnih linija za Hrvatsku.

Cijene su tako snižene do 20 posto za 350.000 karata, a promocijom je obuhvaćen i velik broj karata za 28 EasyJetovih poveznica s Dubrovnikom i Splitom. Akcija traje od danas do utorka, 13. siječnja 2015. u 23:59.

EasyJet je i inače poznat po povoljnim cijenama, a sada su njihovi letovi još jeftiniji. Tako se iz naša dva jadranska bisera može letjeti u brojna atraktivna odredišta već od 11 eura.

Primjerice, do Milana se i iz Dubrovnika i iz Splita može već od 11,36 eura, do Londona se iz Dubrovnika može od 14,36 eura, iz Splita se za 14,36 eura može u Basel, Berlin i Ženevu, a ako dodate tek jedan euro više možete 'skoknuti' do Hamburga.

Rim je dostupan za 16-17 eura iz oba grada, dok se do Edinburgha i Bristola može za koji euro više. Lyon je dostupan za 21,36 eura.

EasyJet će ove sezone letjeti na 28 poveznica s Hrvatskom, od čega se između Splita / Dubrovnika i Londona te Pariza leti prema više zračnih luka, pa se ukupno radi o 24 različita gradska para. U nastavku vam donosimo popis svih parova te trenutačno najniže cijene karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene (ispod tablice pročitajte napomenu o cijenama):

EasyJetove poveznice s Hrvatskom i trenutačno najniže cijene
Dubrovnik - Amsterdam
Dubrovnik - Berlin
Dubrovnik - Edinburgh
Dubrovnik - London
Dubrovnik - Lyon
Dubrovnik - Milano
Dubrovnik - Pariz
Dubrovnik - Rim
Dubrovnik - Ženeva
Split - Amsterdam
Split - Basel
Split - Belfast
Split - Berlin
Split - Bristol
Split - Glasgow
Split - Hamburg
Split - London
Split - Lyon
Split - Manchester
Split - Milano
Split - Newcastle
Split - Pariz
Split - Rim
Split - Ženeva

U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 15 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 3,75 eura (15 EUR / 4 = 3,75 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu. Kod pretrage vam prikazujemo cijenu za jednog putnika, a nakon što se odlučite za određeni let možete odabrati točan broj putnika. Moguće je i da za neke linije i datume još uvijek nije prikazan novi popust, no nakon što vas preusmjerimo na EasyJetove stranice bit će prikazana ažurirana cijena. Ukratko, cijene koje vam prikazujemo na svojoj tražilici bit će 20-ak eura više od ovdje navedenih, no nakon što vas preusmjerimo na EasyJetove stranice razlika će se smanjiti na 15 eura, što odgovara iznosu administrativne naknade.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 50 x 40 x 20 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 14 do 27 eura.

VAŽNA NAPOMENA: EasyJet na svojim stranicama obično u cijenu odmah uključuje administrativnu naknadu (15 EUR po transakciji), ali ponekad to ne učini (ovisno o tome kojim redom ste što klikali na njihovim stranicama), zbog čega može doći do velikih razlika u prikazanim cijenama. Na kraju rezervacije cijene su iste. Cijene u koje je odmah uključena administrativna naknada možete provjeriti na našoj tražilici jeftinih letova.

Ostale zračne poveznice za Split i Dubrovnik možete provjeriti u članku 'Zračna luka (ZL) Split (SPU)' i Zračna luka (ZL) Dubrovnik Čilipi (DBV), a na popisima jeftinih letova iz Splita i jeftinih aviokarata za polaske iz Dubrovnika možete pronaći druge jeftine karte.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu na Booking.comu ili usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.