Objavljeno 14.03.16. 13:44

EasyJetova akcija: letovi iz Dalmacije u atraktivna odredišta već od 9,36 eura

Letovi iz Splita i Dubrovnika za brojne zanimljive gradove dostupni su već od sjajnih 9,36 eura.
Zrakoplov Zrakoplov

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski zračni prijevoznik, na akciju je stavio više od 150.000 karata. Promocija se odnosi na letove u razdoblju od 5. travnja do 6. srpnja 2016. Akcijom su tako obuhvaćene EasyJetove poveznice s Dubrovnikom, Splitom i Pulom, na kojima se može letjeti po izvrsnim cijenama.

Izbor odredišta u koja se EasyJetom može letjeti iz Dubrovnika i Splita doista je odličan, pa se, primjerice, njihovim zrakoplovima može putovati u Amsterdam, Berlin, Lyon, Ženevu i druge zanimljive gradove. Cijene su također vrlo povoljne te se kreću od 9,36 eura naviše za jednosmjernu kartu.

U sljedećoj tablici donosimo popis svih gradskih parova između Splita i Dubrovnika i Europe na kojima će EasyJet letjeti ove ljetne sezone te trenutačno najniže cijene karata, neovisno o tome radi li se o akcijskim ili redovnim cijenama. Za linije na kojima je izbor jeftinih karata posebno dobar, navedeno je više primjera povoljnih letova.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje):

U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 18 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 4,50 eura (18 EUR / 4 = 4,50 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 50 x 40 x 20 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 17 do 32 eura.