Objavljeno 23.12.15. 18:55

EasyJetova rođendanska akcija: letovi za Hrvatsku već od 4,36 eura

Britanski EasyJet ima rođendansku akciju, u sklopu koje karte prodaje po doista niskim cijenama.
EasyJetov zrakoplov EasyJetov zrakoplov

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski zračni prijevoznik, ima akciju kojom slavi svoj 20. rođendan. Promocija traje do 13. siječnja 2016. ili 'isteka zaliha', a odnosi se na letove u razdoblju od 4. veljače do 6. srpnja 2016. Akcijom su tako djelomično obuhvaćene i EasyJetove poveznice s Hrvatskom, odnosno čak 28 gradskih parova (10 za Dubrovnik, tri za Pulu i čak 15 za Split).

Cijene su prilično povoljne te se jednosmjerne karte mogu kupiti već od superpovoljnih 4,36 eura (Hamburg i Pariz). Za svega 15-ak eura po smjeru izbor je doista izvrstan te se već od 15,36 eura ili manje može u Milano, Ženevu, Berlin, Basel i druga zanimljiva odredišta.

U nastavku vam donosimo popis svih gradskih parova između Hrvatske i Europe na kojima će EasyJet letjeti iduće sezone te trenutačno najniže cijene karata, neovisno o tome radi li se o akcijskim ili redovnim cijenama. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice ili ovdje):

U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 18 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako dvije osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 4,50 eura (18 EUR / 4 = 4,50 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 50 x 40 x 20 cm. Predana prtljaga teška do 20 kilograma plaća se od 16 do 29 eura.

Ostale zračne poveznice za Split, Dubrovnik i Pulu možete provjeriti u člancima Zračna luka (ZL) Split (SPU), Zračna luka (ZL) Dubrovnik Čilipi (DBV) i Zračna luka (ZL) Pula (PUY), a na popisima jeftinih letova iz Splita, jeftinih aviokarata za polaske iz Dubrovnika i jeftinih aviokarata za polaske iz Pule možete pronaći druge jeftine karte.

Tražite li povoljan smještaj, pretražite ponudu i usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.