Objavljeno 01.02.18. 12:11

FlyDubai nudi 30 posto popusta na letove Dubrovnik - Dubai, povratne karte dostupne već od 260 eura

Iskoristite priliku za povoljnije putovanje u Dubai.
Zrakoplov Zrakoplov

Niskotarifni zračni prijevoznik FlyDubai tijekom ljetne sezone izravno će povezivati Dubrovnik i Dubai i to tri puta tjedno - utorkom, četvrtkom i nedjeljom, a na samom vrhuncu sezone i srijedom. Karte za navedenu liniju sada su na akciji te se mogu kupiti uz popust od 30 posto, pa su povratne karte dostupne već od 260 eura.

Akcija traje do ponedjeljka, 12. veljače 2018. i to za putovanja od 10. travnja do 31. svibnja 2018. Izbor povratnih karata po 260 eura trenutačno je izvrstan te je spomenuta cijena dostupna za vrlo velik broj kombinacija polazaka u razdoblju obuhvaćenom akcijom.

U sljedećoj tablici donosimo popis s primjerima najjeftinijih povratnih karata za FlyDubaijeve letove Dubrovnik - Dubai. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

Prikazane cijene odnose se na ekonomski razred te uključuju osam kilograma ručne prtljage i 20 kilograma predane prtljage.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.