Objavljeno 03.09.18. 13:43

Grčka dostupna već od 9,00 eura

Određen broj karata za letove do kraja ljetne sezone dostupan je već od sjajnih 9,00 eura.
Grčka Grčka

Zahvaljujući novoj akciji, opet se pruža mogućnost povoljnog putovanja na grčke otoke. Naime, španjolska Volotea (www) trenutačno provodi jednu od svojih promocija te nudi karte već od 9,00 eura po smjeru, što je nešto jeftinije od 19-29 eura koliko je obično bila njihova najniža cijena posljednjih mjeseci.

Među odredištima obuhvaćenima akcijom je i Voloteina velika baza u Veneciji, koju taj prijevoznik povezuje s mnoštvom europskih odredišta, uključujući i brojna mjesta u Grčkoj. Kao što je čest slučaj kod Voloteinih akcija, izbor jeftinih karata znatno je bolji u odlaznom nego u povratnom smjeru.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih Voloteinih karata na poveznicama Venecije s nekolicinom grčkih otoka. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali spomenute otoke, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Prijevoz do Venecije najjednostavniji i najpovoljniji je iz Zagreba, Rijeke i Pule, a možete ga potražiti ovdje:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
VenecijaVolotea