Objavljeno 06.04.17. 12:37

Iskoristite 20 posto popusta: letovi iz Hrvatske za Poljsku već od 17,59 eura!

Nova akcija donosi sjajnu priliku za putovanje u Poljsku.
Zrakoplov Zrakoplov

Danas, 6. travnja 2017. do 23:59, traje promocija najvećeg niskotarifnog zračnog prijevoznika u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Aira, koji nudi 20 posto popusta na sve svoje letove za Poljsku. Akcija se odnosi na sve letove kojima je polazna ili dolazna zračna luka u Poljskoj. Popust se odnosi na samu cijenu karte, ali se ne obračunava na iznos administrativne naknade.

Među linijama obuhvaćenima akcijom nalaze se i dvije linije za Split. Točnije, radi se o poveznicama između Splita i Varšave te Splita i Katowica. Karte su vrlo povoljne te se trenutačno mogu kupiti već od 17,59 eura za Katowice i 23,59 eura za Varšavu.

U nastavku donosimo popis trenutačno najjeftinijih jednosmjernih karata za oba smjera. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 14 eura za Katowice i 18 eura za Varšavu, predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji 37 eura po letu za obje linije, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta 47 eura.

Cijene se brzo mijenjaju, ovisno o broju prodanih karata, a provjeriti i usporediti ih s drugim prijevoznicima možete na našoj tražilici letova.