Objavljeno 25.03.14. 12:52

Iskoristite popust od 100 eura na prekooceanske letove Air Francea iz Zagreba

Air France, francuski nacionalni zračni prijevoznik, ponudio je 100 eura popusta na prekooceanske letove iz Zagreba.
Kuba Kuba

Air Franceova akcija odnosi se na sve prekooceanske letove iz Zagreba (svi su s presjedanjima) čija cijena bez taksi iznosi barem 280 eura. S obzirom da se popust obračunava na ukupnu cijenu transakcije, možete ga rasporediti na više osoba (npr. dvije povratne karte od 500 eura platit ćete 900 eura), no ne možete koristiti više karata kako biste dosegnuli minimalan iznos potreban za ostvarenje popusta (npr. dvije karte od 200 eura koštaju 400 eura, ali nećete moći koristiti popust ako svačija karta ne košta barem 280 eura).

Akcija traje od danas do 30. travnja 2014. u 23:59, a odnosi se na letove do 31. listopada 2014. Kako bi se ostvarilo popust, plaćanje je potrebno izvršiti kreditnom karticom.

Kako iskoristiti kôd za ostvarivanje popusta

Kako biste letjeli 100 eura jeftinije, trebate učiniti sljedeće:

- U četvrtom koraku rezervacijskog postupka stižete do dijela u kojemu trebate ispuniti osobne podatke i u kojemu možete primijeniti popust. Otprilike na sredini stranice nalazi se pitanje 'Do you have an Advantage code?'. Kliknite na njega i u polje koje se otvorilo upišite sljedeće:

LETIMAF816

- Na dnu stranice (pored crvenog gumba 'continue') kliknite na 'apply discount'. Pričekajte nekoliko sekunda, nakon čega bi vam cijena trebala biti umanjena za 100 eura.

Povoljnije do atraktivnih odredišta

Air France i njegovi partneri povezuju stotine svjetskih odredišta, pa se presjedanjem u njihovoj mreži može otputovati u brojna atraktivna odredišta. Neka od njih s pripadajućim najnižim cijenama koje smo pronašli možete vidjeti u tablici ispod teksta. Klik na neke od cijena u tablici (označene plavom bojom) vodi vas na našu tražilicu letova i na primjer datuma s takvom cijenom.

Kod pregleda rezultata pretrage, klik na cijenu odvest će vas na Air Franceove stranice, gdje možete dovršiti rezervaciju. S obzirom da na dijelu linija i na određene datume može biti i povoljnijih ponuda, iznad prikazane ponude možete odabrati opciju 'Učitaj ostale rezultate za ovu pretragu', nakon čega će vam se prikazati i drugi rezultati pretrage.

Donosimo primjere nekih od atraktivnih linija i najnižih cijena na svakoj od njih (s uključenim popustom od 100 eura):

Linija Karte već od
Zagreb - Los Angeles 669 eura
Zagreb - New York 585 eura
Zagreb - Toronto 600 eura
Zagreb - Havana 646 eura
Zagreb - Rio de Janeiro 820 eura

U cijenu karte za ekonomsku klasu uključen je jedan komad predane prtljage i to do 23 kilograma težine, kao i jedan komad ručne prtljage do 12 kilograma težine.