Objavljeno 11.07.14. 11:50

Iskoristite popust od 30 eura na letove između Hrvatske i Pariza

Air France, francuski nacionalni zračni prijevoznik, ponudio je 30 eura popusta na letove iz Hrvatske u Pariz.
Pariz - Eiffelov toranj Pariz - Eiffelov toranj

Air Franceova akcija odnosi se na letove iz Zagreba, Dubrovnika, Pule, Splita i Zadra do Pariza. Minimalna osnovna cijena karte, iz koje su isključeni porezi i naknade, na koju se može ostvariti popust jest 80 eura.

Akcija traje do 18. srpnja 2014. u 23:59, a odnosi se na letove do 20. prosinca 2014. Kako bi se ostvarilo popust, plaćanje je potrebno izvršiti kreditnom karticom te putnik treba biti punoljetan.

Kako iskoristiti kôd za ostvarivanje popusta

Kako biste letjeli 30 eura jeftinije, trebate učiniti sljedeće:

- U četvrtom koraku rezervacijskog postupka stižete do dijela u kojemu trebate ispuniti osobne podatke i u kojemu možete primijeniti popust. Otprilike na sredini stranice nalazi se pitanje 'Do you have an Advantage code?'. Kliknite na njega i u polje koje se otvorilo upišite sljedeće:

PARIS707

- Na dnu stranice (na mjestu crvenog gumba 'continue') kliknite na 'apply discount'. Pričekajte nekoliko sekunda, nakon čega bi vam cijena trebala biti umanjena za 30 eura.

Popust vrijedi u ekonomskom, premium ekonomskom i poslovnom razredu. U cijenu karte za najpovoljniji, ekonomski razred, uključen je jedan komad ručne prtljage do 12 kilograma težine i dimenzija do 55 x 35 x 25 cm.