Objavljeno 27.01.19. 20:15

Jeftino iz Tivta: Ženeva, London i Manchester dostupni za nekoliko eura

Još jedna akcija za letove iz Tivta.

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik, leti i za Crnu Goru. Točnije, Tivat povezuje s tri grada - Ženevom, Londonom i Manchesterom.

Trenutačno EasyJet provodi svoju mini-akciju, u sklopu koje su dodatno snizili cijene povoljnih karata, pa smo provjerili kako se kreću cijene karata za tri navedene linije te ih navodimo u sljedećim tablicama. Iako jeftinih karata nema toliko kao krajem prošle godine, cijene su i dalje vrlo niske i jednosmjerne se karte mogu kupiti već od 1,68 eura (napomenu o EasyJetovim cijenama pročitajte ispod tablice* ili ovdje).

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

* U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 21 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako četiri osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 2,625 eura (21 EUR / 8 = 2,625 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na EasyJetovim letovima: ograničenja i cijene.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.