Objavljeno 28.11.18. 17:22

Još danas: letovi Sarajevo - Njemačka već od 29,99 eura

Akcija traje do danas u 23:59.
Zrakoplov Zrakoplov

Kao što smo pisali prije šest dana, njemački Eurowings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, na akciju je stavio više od dva milijuna karata, s popustom do 25 posto. Promocijom su obuhvaćene i poveznice s Bosnom i Hercegovinom, odnosno dvije linije za Sarajevo, na kojima se leti već od 29,99 eura po smjeru.

Akcija završava danas, 28. 11. 2018. u 23:59, pa smo napravili novi pregled jeftinih letova Sarajevo - Njemačka.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za Eurowingsove letove BiH - Njemačka i to za oba smjera - odlazni i povratni. Popisom su obuhvaćena dva grada - Köln i Stuttgart. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata. Kao i inače kod ovakvih akcija, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navodimo primjere povoljnih povratnih letova.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage - dimenzija do 40 x 30 x 10 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to od 8-15 eura naviše za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.