Objavljeno 31.03.19. 11:37

Još samo danas: akcijske cijene za pet linija BiH - Njemačka

Akcija njemačkog prijevoznika završava danas u ponoć.

Kao što smo pisali prije nekoliko dana, njemački Eurowings, jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika, ima novu akciju, u sklopu koje donosi 15 posto sniženja na dio karata. Promocijom su obuhvaćene i poveznice s Bosnom i Hercegovinom, odnosno tri linije za Sarajevo (Berlin, Stuttgart i Köln) i dvije za Mostar (Stuttgart i Düsseldorf).

Akcija traje još danas, 31. 03. 2019. do 23:59, pa smo provjerili koliko koštaju preostale najjeftinije karte za svih pet spomenutih linija.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih karata za svih pet Eurowingsovih linija Sarajevo - Njemačka i Mostar - Njemačka i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata. Kao i inače kod ovakvih ponuda, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.