Objavljeno 07.02.16. 16:41

Još samo danas: letovi iz Hrvatske za atraktivna europska odredišta već od 14,99 eura

Danas je zadnji dan akcije u sklopu koje najjeftiniji europski prijevoznik nudi 25 posto popusta na karte za svoje poveznice s Hrvatskom.
Ryanairovi zrakoplovi Ryanairovi zrakoplovi

Najveći europski niskotarifni prijevoznik, irski Ryanair, u petak je ponudio čak 25 posto popusta na sve svoje letove za Hrvatsku. Akcija traje do danas u 23:59 te se odnosi na gotovo sve od ukupno 21 Ryanairove linije za Hrvatsku tijekom ljetne sezone 2016. - jednu za Osijek, četiri za Pulu, tri za Rijeku i 13 za Zadar. Promocija obuhvaća letove od 1. travnja do 25. svibnja 2016.

Iako je dio najjeftinijih karata u međuvremenu prodan, pa se popust od 25 posto za te letove obračunava na nešto višu osnovicu, još uvijek ima mnogo povoljnih letova. U sljedećoj tablici možete vidjeti popis svih Ryanairovih linija za Hrvatsku u 2016. godini, s pripadajućim najnižim cijenama koje se trenutačno mogu pronaći za svaku od linija. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete vidjeti primjere datuma na koje vrijede navedene cijene te usporediti cijene na našoj tražilici letova. Za skoro sve je linije navedeno više primjera povoljnih letova, uključujući i razdoblje koje nije obuhvaćeno ovom akcijom (nakon 25. svibnja 2016.).

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.